Vi adderar värde

Vi har stor respekt för ledningens erfarenhet och kompetens och utvecklar bolagets strategi och mål tillsammans med dem.

Kontakt

Teamet på Bas Invest strävar efter att använda sin expertis och erfarenhet för att göra en påtaglig skillnad i tillväxten hos de företag de investerar i. Genom att tillhandahålla personlig rådgivning och kompetens inom ekonomi, verksamhet och strategi hjälper de företag att frigöra sin fulla potential.

Paul Rönnberg är en av grundarna till Bas Invest och har över 30 års entreprenöriell erfarenhet varav 15 år som investerare och aktiv ägare. Medgrundare av bland annat Pedal, Aptit.se, Opter, Sendit och Capedal. I dessa bolag har Paul också haft befattningar som marknads- och försäljningschef eller Vd. Paul har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm samt ekonomistudier från Stockholms Universitet. Styrelseordförande i Parkman samt ledamot i Opter och Jay Solutions och dessförinnan Styrelseordförande i Bas portföljbolag Momentum Software, Solid Park och Plackers.

Robert D'Agostino är en av grundarna till Bas Invest och har en bakgrund från Finansinspektionen, Kaupthing Bank (Aktieanalys), Sentat Asset Management (Portföljförvaltning) och JZ Capital Partners (M&A rådgivning). Robert har en magisterexamen i finansiering från Stockholms Universitet och är f.n. ledamot i Parkman, Nstart och Jay Solutions och dessförinnan ledamot i Bas portföljbolag Momentum Software och Solid Park.